Betingelser

Abonnementsbetingelser

Generelt

For at blive abonnent på vores webstedstjenester skal du betale de gældende abonnementsgebyrer efter konto registreringsproceduren. Vi vil sende dig en kvittering for din ordre. Kontrakten mellem os om levering af hjemmeside tjenesterne træder i kraft ved udstedelsen af ordrebekræftelsen. Du får mulighed for at identificere og rette indtastningsfejl, før du foretager din bestilling.

Så længe din konto og dit abonnement forbliver aktivt i overensstemmelse med disse vilkår og betingelser, vil du drage fordel af de funktioner, der er angivet på vores hjemmeside i forhold til din abonnementstype. Vi kan fra tid til anden variere fordelene i forbindelse med et abonnement ved at give dig skriftlig meddelelse om variationen, forudsat at hvis en sådan variation i vores rimelige mening resulterer i et betydeligt tab af værdi eller funktionalitet, skal du have ret til at annullere dit abonnement, og vi refunderer dig eventuelle beløb udbetalt til os i forbindelse med en abonnementsperiode efter datoen for en sådan annullering.

Ved udløbet af en abonnementsperiode, som du har betalt for, og underlagt de øvrige bestemmelser i disse vilkår og betingelser, vil dit abonnement automatisk blive fornyet, og du skal betale de gældende abonnementsgebyrer til os, medmindre du annullerer abonnementet ved hjælp af annullerings faciliteten på vores hjemmeside, før fornyelsesdatoen.

Nedenstående abonnementsbetingelser gælder for alle trykte og digitale abonnementer købt hos Tool4Rent ApS (“Tool4Rent”). Når du køber et abonnement eller andre varer/ydelser, accepterer du samtidig Tool4Rent’s abonnementsbetingelser, som vi forudsætter du har læst forud for købet.

Betaling og fornyelse

Betaling

Tool4Rent modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB mm. Betaling vil først blive trukket på din konto, når abonnementet fornyes.

Alle beløb er i Danske kroner og er eksl. moms.

Opkrævningen på de 149,00 DKK eksl. Moms, foretages ultimo måned.

Hvis ikke betalingen gennemføres, er Tool4Rent berettiget til at deaktivere eller annullere gældende abonnement med eller uden varsel eller notifikation. Inden udløbet af en periode udsender vi en opkrævning for den kommende periode; alle abonnementer er således forudbetalt. Alle abonnementer fornyes automatisk, medmindre andet er oplyst.

Digital adgang

Adgang til Tool4Rents digitale tjenester er personlig og giver adgang for én bruger. Adgangen må derfor ikke bruges af flere brugere samtidig. Tool4Rent forbeholder sig ret til midlertidigt eller permanent at suspendere den digitale adgang ved misligholdelse af betingelserne. Dette kan ske med eller uden varsel og uden yderligere forpligtelser over for kunden.

Kommunikationsvilkår

Du vil i nødvendigt omfang modtage e-mails fra Tool4Rent vedrørende tekniske problemer, betaling, ændringer af abonnementsvilkår m.m.

Du kan til enhver tid frabede dig at modtage disse ved at afmelde i selve e-mailen. Du kan også kontakte Tool4Rent på info@tool4rent.eu med besked om afmelding, jf. markedsføringslovens regler herom.

Fortrydelsesret

Når du køber et abonnement, ophører fortrydelsesretten når kunden modtager bekræftelse af købet.

Opsigelse

Abonnementer forudbetales altid og løber, indtil de opsiges. Abonnementer kan til enhver tid opsiges til udløb af den forudbetalte periode. Opsigelsen skal meddeles til Tool4Rent på info@tool4rent.eu.